Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu
Kariniemen

Kariniemen

Kariniemen kotitilalta

Kariniemellä on ainutlaatuinen historia, joka alkoi kun Euralainen Hannes Kariniemi perusti vuonna 1966 yhtiön, jonka toiminta alkoi ensin Säkylässä ja siirtyi kohta Euraan, jossa Kariniemen kananpoikatuotteet tänäänkin valmistetaan. Näin alkoi Kariniemen tarina.

Kariniemen on ylivoimainen kana-asiantuntija ja ainoa alan huippuosaaja Suomessa.  Kariniemen tavoitteena on olla suomalainen siipikarja-tuotteiden edelläkävijä ja kehittäjä. Kariniemen tuotteiden liharaaka-aine on aina peräisin suomalaisilta kotitiloilta.

Kariniemellä noudatetaan suomalaista laatujärjestelmää eli Hyvää tuotantotapaa. Se ohjaa toimimaan vastuullisesti ja kehittymään päivä päivältä paremmiksi. Kariniemen vastuullisuusohjelma on neliosainen. Se sisältää maun, ravitsemuksen, kotitilan ja ympäristön.

Makuja on monia. Kariniemen tuotteista löytyy varmasti jokaiseen makuun sopiva. Meillä ideoidaan ja kehitetään jatkuvasti uusia tuotteita ja ruokareseptejä, jotta kuluttajat voivat nauttia entistä maistuvammasta ja terveellisemmästä ruuasta. Tarjoamme myös maukkaita ruokareseptejä kananpojasta kariniemen.fi sivuilla.

Kariniemen Kananpojassa yhdistyvät maku ja terveellisyys. Se sopii siis loistavasti monipuoliseen ruokavalioon. Kananpojan lihassa on runsaasti proteiinia, vähän rasvaa –josta sekin suurin osa terveydelle edullista pehmeää rasvaa sekä monipuolisesti mm. B-ryhmän vitamiineja. Kariniemen Kananpojan tuotteissa on vuosia tehty määrätietoista tuotekehitystä suolan ja lisäaineiden vähentämiseksi, mausta tinkimättä.

Kaikki Kariniemen kananpojat kasvatetaan tutuilla tiloilla Satakunnassa ja Varsinais-Suomen alueella. Kananpojan hyvinvointi on ensisijaisen tärkeää Kariniemen kotitiloilla.

Kariniemen kotitilan ympäristönsuojelun tavoitteena on vähentää päästöjä ilmakehään, vesistöön ja maaperään toiminnan jatkuvalla parantamisella.

Keskeisimmät tuotteet/palvelut:

Yrityksen kyselyt

Yritykselle vinkatut ideat

Näytä lisää »