Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu
Smartum

Smartum

Smartum on suomalaisen hyvinvoinnin edelläkävijä. Smartum kehitti ensimmäisenä maailmassa Liikuntasetelin vuonna 1996. Missiomme on edistää työntekijöiden kokonaisvaltaista hyvinvointia: uskomme, että ihmisiin satsaavat yritykset menestyvät parhaiten. Kotimaisuus ja perheyrittäjyys merkitsevät meille paljon ja ohjaavat arvojamme.

Yli 13 000 työnantaja-asiakastamme edistävät työntekijöidensä hyvinvointia liikunta-, kulttuuri-, lounas- ja työmatkaetujemme sekä pian myös hierontaedun avulla.  Etujen piirissä on lähes miljoona työntekijää ja koko Suomen kattavassa verkostossamme yli 14 000 palveluntuottajaa. Tutustu etuihin sivuillamme ja kysy lisää työnantajaltasi!

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@smartum.fi
Twitter-tunnus: @Smartum_FI

Yrityksen kyselyt

 • 16.5.2018 Smartum
   Smartum

   Lounas-pikakysely

   Smartum on vuonna 1995 perustettu perheyritys, joka on tunnettu mm. liikunta- ja kulttuuriseteleistä. Nykyään Smartum tarjoaa etuja liikuntaan, kulttuuriin, työmatkoihin, hierontaan, lounaaseen ja smoothieisiin.     Meitä Smartumilla kiinnostaa sinun lounastottumuksesi. Vastaa pikakyselyymme lounastamiseen liittyen pe 15.6.2018 mennessä, niin...
   Kysely on päättynyt
  • 16.11.2017 Smartum
    Smartum

    Vastaa hyvinvointikyselyyn, voit voittaa Smoothie-seteleitä!

    Osallistu kyselyyn, jossa haluamme kuulla, mitä hyvinvointi sinulle merkitsee. Entä tukeeko työnantaja hyvinvointiasi liikunta-, kulttuuri- tai lounaseduilla?   Kiitos jo etukäteen vastauksistasi! Muista osallistua kyselyn lopussa arvontaan.
    Kysely on päättynyt

   Yritykselle vinkatut ideat