Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu
Havi

Havi

Havia voidaan pitää Suomen ensimmäisenä kemian teollisuuden tuotantolaitoksena, sillä 6.11.1829 kuvernementtisihteeri ja tukkukauppias Anton Alfthan aloitti kynttilöiden tehdastuotannon. Hän perusti kynttilätehtaan omistamaansa Kirjolan kartanoon, Karjalan kannaksen Johanneksen pitäjään. Aikaisemmin Suomessa kynttilöitä oli tehty ainoastaan kotitarpeisiksi.

Suomen Kerta Oy osti Havin kynttilätehtaan vuonna 2004 ja jatkaa omistajana edelleen. Vuonna 1987 perustettu Suomen Kerta Oy on perheyritys, joka on suomalainen sekä omistuspohjansa että tuotantolaitostensa sijainnin suhteen. Yritys työllistää noin 200 henkilöä Imatran, Kotkan ja Riihimäen tuotantolaitoksilla sekä Espoon myyntikonttorissa. Riihimäellä toimipaikkaansa pitävä Havi on Suomen suurin kynttilätehdas, jossa valmistetaan kaikki Havi® ja Tuikku®- tuotemerkkien alla myytävät kynttilät.

Kiinnostuksen kohteet:
Sähköpostiosoite: havi@havi.fi

Yritykselle vinkatut ideat

Näytä lisää »