Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu
Olvi Oyj

Olvi Oyj

Olvi on ainoa itsenäisenä suomalaisena 1800-luvulta säilynyt panimo. Olvi perustettiin aikoinaan juoppouden poistamiseksi ja tehtävä on edelleen kesken. Tarjoamme miedompia juomia Sakari Topeliuksen hengessä. Tuotemerkkejämme ovat OLVI, Sandels, FIZZ, KevytOlo ja TEHO. Nykyään Olvi on myös Suomen pohjoisin panimo. Olvi toimii myös ulkomailla ollen Viron suurin juomavalmistaja, Latvian toiseksi suurin panimo, Liettuan kolmanneksi suurin panimo ja Valko-Venäjän toiseksi suurin juomavalmistaja. Arvojemme ytimessä ovat suomalaisuus ja positiivisuus. Tytäryhtiöissä arvomme suomalaisuus korvaa paikallisuus. Operoimme niissä paikallisin merkein ja paikallisella johdolla.

Yrityksen kyselyt

Yritykselle vinkatut ideat

 • 31.3.2016 suvi siipolasuvi siipola Ehdotettu yrityksille: Suomalaisen Työn Liitto, Atte Avainkettu, Olvi Oyj
  Juomatölkkien hygieenisyys

  Juomatölkkien hygieenisyys

  Kuinka moni on pohtinut juomatölkkien puhtautta tai hygienisyyttä? Kaupassa olevia tölkkejä on tutkaillut ja kosketellut lukuisa joukko ihmisiä ja lopulta kyseiset tölkit päätyvät huulillemme. Kuinka paljon pöpöjä tällä tavoin vaihtaakaan sijaintiaan? Olisiko siis mahdollista laittaa tölkkien päälle jonkinlainen...
  Osallistu keskusteluun »
  • 5
  • 5
 • 11.12.2015 Jarkko PeräläJarkko Perälä Ehdotettu yrityksille: Liikeidea, Olvi Oyj, Orthex
  Olutjoulukalenteri:

  Olutjoulukalenteri:

  Eli kysessä olisi jääkaappiin (tai muuhun viileään tilaan) sijoitettava 6, tai 12- packin rakenteen idealla toimiva, 24+ pack, avattava pahvinen/muovinen, kotelomainen kokonaisuus, lasten joulukalenterin tyyliin, josta jokainen 18+ -vuotias voisi ottaa päivittäin yhden (1), tai deluxe-versiossa kaksi (2), tai useamman oluen, kuitenkin siten, että maamme...
  Osallistu keskusteluun »
  • 2
  • 0
 • 24.10.2015 suvi siipolasuvi siipola Ehdotettu yrityksille: Olvi Oyj, kettu
  Mehutabletti

  Mehutabletti

  Terveelliset ja lisäaineettomat mehutabletit, mehujauhetabletit, jotka veteen sekoitettuna saavat veden muuttumaan raikkaaksi mehuksi. Nämä olisivat oivallisia esimerkiksi lasten kanssa reissatessa. Tyyliltään tuote olisi siis kuin porevitamiinivalmisteet, tabletti veteen ja sitten vain nauttimaan.
  Osallistu keskusteluun »
  • 11
  • 0
Näytä lisää »