Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu
Olvi Oyj

Olvi Oyj

Olvi on ainoa itsenäisenä suomalaisena 1800-luvulta säilynyt panimo. Olvi perustettiin aikoinaan juoppouden poistamiseksi ja tehtävä on edelleen kesken. Tarjoamme miedompia juomia Sakari Topeliuksen hengessä. Tuotemerkkejämme ovat OLVI, Sandels, FIZZ, KevytOlo ja TEHO. Nykyään Olvi on myös Suomen pohjoisin panimo. Olvi toimii myös ulkomailla ollen Viron suurin juomavalmistaja, Latvian toiseksi suurin panimo, Liettuan kolmanneksi suurin panimo ja Valko-Venäjän toiseksi suurin juomavalmistaja. Arvojemme ytimessä ovat suomalaisuus ja positiivisuus. Tytäryhtiöissä arvomme suomalaisuus korvaa paikallisuus. Operoimme niissä paikallisin merkein ja paikallisella johdolla.

Yrityksen kyselyt

 • 23.3.2018 Olvi Oyj
   Olvi Oyj

   Olvilta uusi kysely

   Tervetuloa osallistumaan Olvin uuteen kyselyyn. Vastaamalla autat Olvia tuotekehityksessä. Kiitoksia avustanne jo etukäteen!
   Kysely on päättynyt
  • 1.2.2018 Olvi Oyj
    Olvi Oyj

    Olvi kysyy animaatiostaan

    Osallistu kyselyyn, jossa haluamme kuulla mielipiteesi animaatiovideosta! Tähän kuluu aikaa noin viisi minuuttia. Kiitos jo etukäteen arvokkaista vastauksistasi.
    Kysely on päättynyt
   • 15.6.2017 Olvi Oyj
     Olvi Oyj

     Olvilta uusi siiderikysely

     Kesä on vihdoinkin tullut ja terassit kutsuvat. Mitkä siideribrändit kiinnostavat sinua? Kaipaamme Avainklubilaisten mielipiteitä eri siideribrändien kiinnostavuudesta. Lisäksi kartoitamme mielipiteitänne muutamiin ulkoasuvaihtoehtoihin. Kysely on tarkoitettu yli 18-vuotiaille avainklubilaisille ja vastaaminen tähän kyselyyn käy nopeasti.
     Kysely on päättynyt

    Yritykselle vinkatut ideat

    • 9.12.2017 Tiia YlhäinenTiia Ylhäinen Ehdotettu yrityksille: Liikeidea, Olvi Oyj, Orthex
     Sokeriton mausteinen joulujuoma

     Sokeriton mausteinen joulujuoma

     Olen kyllästynyt keinomakeutusaineilla rikastettuihin "sokerittomiin" glögeihin, joiden maku on epäaito ja ylimakea.   Myös osa mustaherukkamehuista on makeutettu niin oudonmakuisiksi, että jätän ne kaupan hyllyyn. Jokainen kai osaa lisätä oman tarpeensa mukaan makeutusta juomiin, oli se sitten sokeria, hunajaa tai jotain ...
     Osallistu keskusteluun »
     • 3
     • 1
    • Helikopterille turvapuhallin.

     Helikopterille turvapuhallin.

     Helikopterilentäjät kertovat medialle kuvaus-helikopterilennokkien aiheuttamista vaarallisista kohtaamistilanteista. Olisiko aiheellista kehittää helikopterien käyttöön lennokkia etäännyttävää omalla moottorilla toimivaa puhallinta, jonka painesuihkun lentäjä voisi uhkatilanteessa suunnata kohti lennokkia, joka...
     Osallistu keskusteluun »
     • 4
     • 2
    • 26.1.2017 Raimo LeppänenRaimo Leppänen Ehdotettu yrityksille: Olvi Oyj, Stala
     Kierrätys

     Kierrätys

     Tarjosin ideaa jo melkein kymmenen vuotta sitten Kuopion patenttiasiamiehelle (tittelistä en ole varma), mutta hän ei ymmärtänyt ollenkaan, luuli minun hakevan mallisuojaa laitteelle. Tarkoitukseni oli kuitenkin lähinnä idean suojaaminen, jonka mahdollisesti olisin myöhemmin myynyt jollekin, esim. Olville. Idea on se, että olut- ym. tölkit voisi litistää jo ennen palautusta automaattiin, jossa...
     Osallistu keskusteluun »
     • 9
     • 4
    Näytä lisää »