Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu
Pikkujätti lasten ja nuorten lääkäriasema Oy

Pikkujätti lasten ja nuorten lääkäriasema Oy

Pikkujätti on suurin lasten ja nuorten erikoislääkäripalveluja tarjoava suomalainen, yksityinen lääkäriasemaketju Etelä-Suomessa.

Pikkujätti lasten ja nuorten lääkäriasema toiminta sai alkunsa vuonna 1987, kun ensimmäinen lastenlääkäriasema perustettiin Espoon Tapiolaan.
Asiantuntevien erikoislääkäripalveluiden ja lapsiystävällisen hoitohenkilökunnan lisäksi asemilla on saatavilla laboratorio-,
kuvantamis- ja leikkausalipalvelut sekä allergiayksiköt.

Pikkujätti lasten ja nuorten lääkäriasema sai Avainlippu- tunnuksensa käyttöoikeuden vuonna 2009. Avainlippu on varmin tapa kertoa Pikkujättien toiminnan suomalaisuudesta, laadusta, turvallisuudesta ja vastuullisuudesta.

Pikkujätti lasten ja nuorten lääkäriasema Oy:n toiminnalle on myönnetty ISO 9001:2008 standardin mukainen laatusertifikaatti.

Sertifikaatti varmentaa standardin vaatimusten täyttymisen yhtiön laatujärjestelmissä.

Pikkujätit palvelevat lastasi Espoon Tapiolassa, Helsingin Itäkeskuksessa ja Kampissa, Vantaan Myyrmäessä ja Järvenpäässä.

Pikkujätti – pienestä pitäen

Yrityksen kyselyt

Yritykselle vinkatut ideat

Näytä lisää »