Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu

Vastaa kyselyihin ja vaikuta suomalaiseen työhön!

Raksita ja ruksita, vastaa ja vaikuta! Avainklubissa pääset vaikuttamaan suomalaiseen tuotekehitykseen vastaamalla yritysten kyselyihin. Usein myös arvomme kaikkea ihanaa!

  Suomalaisen Työn Liitto
  Suomalaisen Työn Liitto

  Keksi nimi Avoimien ovien päivälle

  Suomalaisen Työn Liitto ja sen Made by Finland -kampanja järjestävät lokakuussa Suomen suurimmat, yhtäaikaiset avoimien ovien päivät. Tällöin yritykset ja organisaatiot pääsevät raottamaan eri sidosryhmille tulevaisuuttaan; innovaatioitaan, strategioitaan, osaamistaan, tuotteitaan, palveluitaan, muuttamaan myyttejä jne. 

  Nyt pitäisi keksiä moderni ja kuvaava nimi tapahtumalle. ”Avoimet ovet” -nimi kertoo, mistä on kysymys, mutta on kovin kulunut. ”Tervetuloa meille”! olisi lämminhenkinen, mutta vanhanaikainen. Keksitkö sinä paremman nimen? Sellaisen, joka olisi nykyaikainen,
  mieleenpainuva, iskevä ja kertoisi, mistä on kysymys.

  Kaikkien vastaajien kesken arvomme kolme tuotepakettia, joissa Sukkamestereiden sukat, Havin Tuikkuja ja Orioninpyyhe. Parhaan nimiehdotuksen tekijä saa paketin, jossa on Orthexin vati, Sinin teräväkuivain ja juuresharja, Orionin pyyhe, Transmerin Parketti&Laminaattipesu, Saunan Tehopesu ja Keraamisen liesitason puhdistaja.