Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu

Vastaa kyselyihin ja vaikuta suomalaiseen työhön!

Raksita ja ruksita, vastaa ja vaikuta! Avainklubissa pääset vaikuttamaan suomalaiseen tuotekehitykseen vastaamalla yritysten kyselyihin. Usein myös arvomme kaikkea ihanaa!

    Suomalaisen Työn Liitto
    Suomalaisen Työn Liitto

    Kenen pitäisi järjestää Avoimet ovet?

    Miten valmistetaan muovinen kastelukannu? Miltä näyttää aura-auton ohjaamossa? Mistä työvaiheista syntyy sormus? Lokakuussa 9.–15.10.2017 suomalaiset yritykset ja Suomalaisen Työn Liitto järjestävät Suomen suurimmat yhtäaikaiset avoimet ovet. Tervetuloa meille -viikolla yritykset ja yhteisöt avaavat ovensa ja kutsuvat kaikki tutustumaan omaan toimintaansa ja esittelevät suomalaista monipuolista osaamista, kukin omalla tyylillään. Yritykset ja yhteisöt voivat esimerkiksi kutsua ihmisiä vierailulle tiloihinsa, pistää pystyyn rekrytointitapahtuman, kutsua mukaan vaikkapa ohjelmanauhoituksiin tai järjestää webinaarin – mitä ikinä vain keksivätkään! Nyt pyydämme sinua kertomaan, mihin yritykseen tai millaiseen tapahtumaan sinä haluaisit tutustua. Kerro siis meille, minkä yrityksen toimintaan sinä haluaisit tutustua? Onko jokin tapahtuma, jota haluaisit päästä seuraamaan? Vastaa tästä » Atte arpoo kaikkien 15.6. mennessä vastanneiden kesken palkinnon. Lisätietoja tapahtumasta tulossa kesän aikana osoitteeseen www.tervetuloameille.fi!