Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu

Vastaa kyselyihin ja vaikuta suomalaiseen työhön!

Raksita ja ruksita, vastaa ja vaikuta! Avainklubissa pääset vaikuttamaan suomalaiseen tuotekehitykseen vastaamalla yritysten kyselyihin. Usein myös arvomme kaikkea ihanaa!

  Suomalaisen Työn Liitto
  Suomalaisen Työn Liitto

  Haluatko päästä katsomaan, miten Possea tehdään?

  Tervetuloa meille -viikko avaa ovia suomalaisen työn lähteille. Se nostaa suomalaisen osaamisen valokeilaan ja näyttää, millaista työtä Suomessa tehdään. 
   
  Nyt suomalainen tv-ohjelma Posse avaa ovensa kulisseihin neljälle hengelle. Lauantaina 14.10.2017 iltapäivällä joku onnellinen kolmen kaverinsa kanssa pääsee seuraamaan Possen kenraaliharjoituksia studiolle Pasilaan. Ohjelmassa on myös kierros studiolla ja lyhyt juttutuokio esiintyjien kanssa. 
   
  Kerro, miksi juuri sinun pitäisi päästä Possen kulisseihin! Huomaathan, että osallistuessasi kilpailuun sitoudut tulemaan 14.10. Helsingin Pasilaan Possen kenraaliharjoituksiin. Mahdollisista matkakuluista ja yösijasta ym. voittaja vastaa itse. Katso kisan säännöt tästä
   
  Tutustu muihin Tervetuloa meille -viikon tapahtumiin osoitteessa www.tervetuloameille.fi 
   
  Vastaa viimeistään 10.10. Ilmoitamme valituille 11.10.